top of page
Post: Blog2 Post

New York Rol met Witte chocola


 
keto_ilona keto recepten

Voor 8 New York Rol met Witte chocola


Ingrediënten:


Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.

  2. Rol het verse bladerdeeg uit en rol het opnieuw op vanaf de smalle kant zodat de rol dikker is. Snijd in 8 gelijke plakken en leg op een bakplaat met bakpapier.

  3. Klop het eitje even op en bestrijk het bladerdeeg. Zet de bakringen van ca 8 cm om de bladerdeeg rolletjes en leg een bakmat erop, leg daar het bakrooster op zodat ze niet kunnen rijzen in de oven.

  4. Bak de bladerdeeg rolletjes ca 20 minuten tot goudbruin gekleurd is.

  5. Smelt in tussen de roomboter in een pannetje en haal dan van het vuur, voeg de chocola toe tot dit volledig is gesmolten. Laat ietsjes afkoelen en spatel het daarna in een spuitzak.

  6. Maak een klein gaatje in de afgebakken bladerdeegrollen en spuit deze op met de witte chocola herhaal dit tot alles is gevuld en smelt dan de extra witte chocola au-bain-marie en dip de New York Rollen in de chocola. Top af met gevriesdroogde aardbeien en geniet!

Eet smakelijk!


Heb jij de New York Rol met Witte chocola gemaakt of een variant ervan? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op social media, mij kan je taggen met @foodbyilonaNew York Rol met Witte chocola


New York Rol met Witte chocola
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page