top of page
Post: Blog2 Post

Keto en Kha Broodmixen Test

In deze blog neem ik je mee in alle broodmixen die ik test.


Ik begin met mijn nummer 1 in koolhydraatarme broodmixen!


Bij deze broodmix moet je zelf water toevoegen en gist, daarnaast staat er een hele duidelijke uitleg met wat je precies allemaal moet doen.

Het neemt wat tijd in beslag door het rijzen van het brood maar het is het zeker waard!

De smaak is precies zoals ik had verwacht, lekker krokant brood wat ook nog eens luchtig is. Prijs verhouding vind ik normaal in vergelijking met alle andere aangeboden broodmixen.
Low Carb Chef Broodmix

Ook dit brood voldoet aan alle verwachtingen, hierin zit alles wat je nodig hebt en hoef je enkel water toe te voegen. Hier zitten net wat meer zaden en pitten in en vandaar dat deze onder de koolhydraatarme keuken komt. Qua structuur en luchtigheid is het te vergelijken!Smaakt proteïne brood

Ik ga hier heel kort en simpel over zijn.

NIET te eten! Ontzettend droog, kruimelig en totaal niet te vergelijken met brood.

Geen foto van durven maken.


Sukrin FiberBrot

Met de juiste aanpassingen is dit ook een prima broodje voor de afwisseling! Ik heb er broodjes van gemaakt, zo zijn ze wel iets hoger in koolhydraten dan met 1 boterhammetje, maar ik had zin in broodjes.


Atkins lowcarb broodmix

Alles is toevoeg bij de mix, het enige wat je moet toevoegen is water. Helaas had het brood bij mij totaal niet gerezen, daardoor werd het een zwaar compact brood. Smaak was lekker maar het miste de luchtigheid die normaal je brood lekker maakt.
Adams Brot 2.0 Helles

Komt binnenkort


Adams Brot 2.0 Sonnewald

Komt binnenkort


Adams Brot 2.0 Dunkel

Komt binnekort0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page