top of page
Post: Blog2 Post

Keto Koekjes Taartjes


 
keto_ilona keto recepten

Voor 4 taartjes

Ingrediënten:

vulling:


Bereiding:

  1. Begin met de koekjes, verwarm daarvoor de oven op 180ºC en smelt de roomboter. Zet 1 kopje milde koffie en laat deze voldoende afkoelen.

  2. Meng eerst de droge ingrediënten en voeg daarna het ei en de roomboter eraan toe. kneed tot egaal (nattig) deeg. zet in de koelkast en laat minimaal 30 minuten rusten.

  3. Maak intussen de vulling, zorg dat de roomboter goed zacht is. klop deze met de mixer tot het verkleurd naar wit. Voeg dan beetje bij beetje de Frost toe tot het is opgenomen. Voeg als laatste het cacaopoeder en de oh'choc eraan toe en mix tot egaal fluffy beslag, zet opzij voor later.

  4. Rol het deeg voor de koekjes uit tot ongeveer 0,5 cm dikte. Zorg dat je 20 mooie rechthoekige koekjes eruit kunt halen, dit kun je met een koekjes stekertje doen of gewoon met de hand snijden. Leg ze op een bakplaat bekleed met een ingevet stuk bakpapier.

  5. Bak ca 12 minuten, tot de randjes goudbruin gekleurd zijn, laat ze minimaal 30 minuten afkoelen (tot ze stevig genoeg geworden zijn om te kunnen "bouwen").

  6. Begin met een koekje en verdeel daar een klein laagje vulling over. Dip het volgende koekje eerst in de koffie en leg die op het laagje vulling, het haal dit tot je 3 koekjes er bovenop hebt gedaan en in totaal dus 4 koekjes hebt, het laatste laagje vulling top je erop met kleine toefjes.

  7. Herhaal dit tot je 5 mooie taartjes hebt en geniet!

Eet smakelijk!


Voedingswaarde 1/5:

KCal: 448 | Khd: 2,9 | Ei: 7 | Vet 44


Heb jij de Keto Koekjes Taartjes gemaakt of een variant ervan? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op social media, mij kan je taggen met @keto_ilonaKeto Koekjes Taartjes

Keto Koekjes Taartjes petit. beurre


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page