top of page
Post: Blog2 Post

Keto Melocake

Voor 15 stuks

Ingrediënten:

- 120 ml water

- 120 ml water

- 200 gr ery-pure


Bereiding:

Het makkelijkst is dit de avond van te voren te doen.

Pak een klein kommetje en meng daarin de gelatine poeder met (de eerste 120ml) het water, laat dit minimaal 10 minuten rusten.

Verwarm in een pannetje het water (de andere 120 ml) voeg de ery-pure toe en verwarm tot dat het water weer helder is. Let op dat je het niet laat koken.

Voeg allebei de mengsels toe aan een mixer, het liefst een keukenmachine, en voeg dan ook de druppels marshmallow toe.

Laat het geheel op de hoogste stand mixen tot de massa is verdriedubbeld. dit duurt ongeveer 15 minuten.

Verdeel het in een ovenschaal wat bedekt is met bakpapier, wanneer je gelijk doorgaat laat je het open (niet afgedekt) in de koelkast voor minimaal 2 uur. Wanneer je het de avond van te voren maakt, kun je het beste de hoekjes van het papier in knippen en die zo vouwen dat de bovenkant ook is bedekt met bakpapier.

Steek uit de Akins crackers kleine rondjes van ca. 3 cm doorsnede. ± 15 stuks.

Snij vierkantjes uit de marshmallows van ongeveer 4x4. Draai dit met je handen stevig tot kleine balletjes en zet apart.

Smelt de chocolade au-bain-marie. Verdeel over elke cracker een klein beetje gesmolten chocolade en leg de marshmallows erop. Verdeel daarna de rest van de chocolade over de marshmallows, zorg dat je chocolade wel lichtjes is afgekoeld, het heeft maar een dun laagje nodig.

Eet smakelijk!


Voedingswaarde 1/15:

- Kcal 72

- Khd 0.6

- Ei 1.4

- Vet 6.4


Heb jij dit gemaakt of een variant ervan? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op social media, mij kan je erin taggen met @keto_ilona0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page