top of page
Post: Blog2 Post

Keto mini naked taartjes

5 mini taartjes


Ingrediënten:

- 180 gr Cake mix van De Koolhydraatarme Keuken

- 4 eieren

- 250 gr roomboter

- 100 ml water

- optioneel rode kleurstof


Ingrediënten vulling:

- 270 gr roomboter op kamertemperatuur

- garnering: versieringen en frambozen.


Bereiding cake:

Verwarm de oven voor op 160ºC.

Mix de boter eventjes door tot het egaal is, voeg dan de rest van de ingrediënten toe en mix op hoge snelheid tot een luchtig en egaal deeg.

Verdeel in een springvorm van 26 cm diameter, bak in de voorverwarmde oven voor ca 35-40 minuten. Check even op die gaar is met een satéprikkertje is die droog dan is de cake klaar.

Laat goed afkoelen en steek er dan 15 kleine rondjes uit het deeg met een uitstekertje van 5 cm red je dit precies en zelf nog 1 reserve ;).

Ga nu verder met de vulling.


Bereiding vulling:

Zorg dat de boter goed zacht is, desnoods nog lichtjes laten smelten in de magnetron. Voeg de kristal sweet en frost toe, vanille aroma en steviala druppels. Mix het met de handmixer tot glad beslag en spatel het in een spuitzak.

Maak nu de taartjes af, leg een rondje cake neer, verdeel mooie toefjes erover en leg er nog een rondje cake op, verdeel opnieuw toefjes erop en leg nog een rondje cake erop, verdeel nu ook weer mooie toefjes op en top af met een framboos en wat versieringen.

Herhaal dit tot alle taartjes gemaakt zijn :)

Eet smakelijk


Voedingswaarde 1/5:

- Kcal 536

- Khd 6.3

- EI 7.3

- Vet 53.7


Heb jij deze mini taartjes gemaakt? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op social media, mij kan je erin taggen met @keto_ilona

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page