top of page
Post: Blog2 Post

Keto Witte chocolade Frambozen taart

Ingrediënten:

BODEM:

Witte chocolade laag:

Toplaag:

  • 100 ml slagroom

  • 65 gr Philadelphia roomkaas

  • 25 gr Steviala 2Sweet

  • 2 blaadjes gelatine


Topping:Bereiding:

  1. Begin met de bodem, smelt de roomboter en meng het amandelmeel met de zoetstoffen en de speculaas kruiden, giet de roomboter erover en kneed met de hand tot een egaal deeg. Druk plat in een springvorm belegd met bakpapier.

  2. Maak de jam, week de gelatine blaadjes in koud water. Doe alle ingrediënten in een pannetje, laat zachtjes inkoken voor ca 10-15 minuutjes. Voeg als laatste de gelatine blaadjes er aan toe, en roer door tot het is opgenomen. Verdeel over de bodem en zet minimaal 30 minuten in de koelkast om af te koelen.

  3. Ga verder met de witte chocolade laag, week de gelatine blaadjes in koud water. Verwarm in een pannetje de slagroom, let op niet laten koken, voeg daaraan de zoetstof en gelatine toe. Wanneer alles is opgenomen voeg je de chocola in stukjes eraan toe, blijf goed roeren als het helemaal is gesmolten giet je het over de jam. Verdeel de frambozen over de chocola en druk ze een beetje aan, zet je de springvorm terug in de koelkast voor nog 30 minuten.

  4. Maak nu de laatste laag. Week de gelatine blaadjes in koud water. Voeg alle ingrediënten toe aan een kom en gebruik een handmixer om het egaal op te kloppen, spatel het over de witte chocolade laag.

  5. Top af met gefriesdroogd fruit en cookie Dough bolletjes witte chocolade framboos zet terug in de koelkast voor minimaal 1 uur.
Keto Witte chocolade Frambozen taart


Keto Witte chocolade Frambozen taart0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page