top of page
Post: Blog2 Post

Koolhydraatarme Frambozen Madeleines

 
keto_ilona keto recepten

Voor 9 Koolhydraatarme Frambozen Madeleines


Ingrediënten:


Bereiding:

  1. Verwarm de oven op 180ºC.

  2. Smelt de roomboter in een pannetje en laat lichtjes afkoelen.

  3. Mix de eieren met de citroenrasp, kristal sweet vanille en vanille aroma voor ongeveer 10 minuten, het moet een sliertig beslag worden met een goede schuimlaag.

  4. Zeef het kokosmeel en amandelmeel zodat je een hele fijne "poeder" krijgt. Spatel dit voorzichtig door het eimengsel, giet nu ook de roomboter er bij. Houd beslag luchtig en probeer zoveel mogelijk dat schuimlaagje te behouden.

  5. Verdeel 1 eetlepel beslag in de silicone Madeleine vorm en bak voor ca 10 - 12 minuten. Let goed op elke oven is anders, het gaat ineens hard dus pas op dat ze niet verbranden.

  6. Wanneer de Madeleines zijn afgekoeld kan je een klein gaatje maken aan de onderkant, vul het op met de frambozen jam, met een spuitzakje gaat die het makkelijkst.

  7. Smelt de chocola au-bain-marie, eventueel met een drupje roze kleurstof en dip de Madeleine in de chocola voor een lekkere chocolade afwerking, top af met aardbeien crunch en eventueel extra witte chocola.

Eet smakelijk!


Voedingswaarde 1/9:

KCal: 76 | Khd: 0,8 | Ei: 1.5 | Vet 5


Heb jij de Koolhydraatarme Frambozen Madeleines gemaakt of een variant ervan? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op social media, mij kan je taggen met @foodbyilona.

*witte chocola is heerlijk maar niet 100% keto. Wanneer je strikt keto eet kun je beter de dark melties nemen van stevialaKoolhydraatarme Frambozen Madeleines

Koolhydraatarme Frambozen Madeleines
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page