top of page
Post: Blog2 Post

Suikervrije Witte Chocolade Cheesecake Pannenkoeken


 
keto_ilona keto recepten

Voor 6 Suikervrije Witte Chocolade Cheesecake Pannenkoeken


Witte chocolade pannenkoeken zijn een ware traktatie voor de zoetekauw. Deze culinaire creatie combineert de zachtheid van pannenkoeken met de zoetheid van witte chocolade, wat resulteert in een onweerstaanbaar dessert of decadent ontbijt.


Ingrediënten:

Vulling:


Bereiding:

  1. Meng de pannenkoekenmix met het amandelmelk tot alle klontjes eruit zijn.

  2. Verwarm een pannenkoekenpan met bakspray. Verdeel 1 juslepel over de pan en bak op middelhoog vuur voor ca 3 minuten per kant herhaal dit je beslag op is en je hebt dan ca 6 pannenkoeken en laat ze volledig afkoelen.

  3. Meng de overige ingrediënten zonder de aardbei en mix tot egaal beslag. snijd de aardbeien in hele kleine stukjes en spatel het door het beslag.

  4. Spatel het beslag in een spuitzak en knip een groot puntje af, leg een pannenkoek klaar en maak een streep van het beslag in het midden van de pannenkoek. Rol de pannenkoek op en herhaal dit tot alle pannenkoeken zijn gemaakt. Laat de vulling even uitharden in de vriezer voor ca 30 minuten.

  5. Serveer op bordje en geef het nog een goede swirl van de Strawberry Supreme.

Eet smakelijk!


Voedingswaarde 1/6:

KCal: 170 | Khd: 12,6 | Ei: 8 | Vet 9


Heb jij de Suikervrije Witte Chocolade Cheesecake Pannenkoeken gemaakt of een variant ervan? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op social media, mij kan je taggen met @foodbyilona
Suikervrije Witte Chocolade Cheesecake Pannenkoeken

Suikervrije Witte Chocolade Cheesecake Pannenkoeken0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page