top of page
Post: Blog2 Post

Keto Laagjestaart

met jam en chocola

 
keto_ilona keto recepten

Voor 10 puntjes keto laagjestaart


In samenwerking met Anne van Fun and Healthy Food heb ik weer ontzettend leuke recepten mogen maken. Dit is er eentje van :)


Ingredienten:

Pannenkoekjes naturel

Vulling:

Topping

Bereiding:

  1. Begin met het maken van de pannenkoekjes, doe alle ingrediënten behalve het cacao en amandelmelk in de blender en mix tot egaal beslag. Verdeel het beslag door 2. Voeg aan het ene beslag het cacao en amandelmelk dit worden de donkere pannenkoekjes.

  2. Bak de pannenkoeken 1 voor 1 in een hete koekenpan, spray met elke pannenkoek de pan opnieuw in met bakspray. Je hebt uiteindelijk 9 naturel pannenkoeken en 10 donkere pannenkoeken.

  3. Meng in een kommetje de strawberry supreme met de zero jam zodat het vloeibaarder wordt.

  4. Snij de randjes eraf zodat het er strak uit ziet, Begin met een donker pannenkokeje en beleg het met beleg het 1 tl oh choc leg daar een naturel pannenkoek bovenop en beleg met 1 tl jam. Herhaal dit tot alle pannenkoekjes op zijn en je eindigt met een donker pannenkoek. Daar doe je dan geen oh choc meer op maar daar komt de topping op.

  5. Klop de slagoom stijf op met de roomkaas en de frost. maak mooie toefjes op de taart en top af met eventueel wat rood fruit.

Eet smakelijk!


Voedingswaarde 1/10:

KCal: 322 | Khd: 3.7 | Ei: 12 | Vet 25


Heb jij de Keto Laagjestaart gemaakt of een variant ervan? Ik zou het leuk vinden als je het deelt op social media, mij kan je taggen met @keto_ilona
Keto Laagjestaart met jam en chocola

Keto Laagjestaart


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page